Bilomatic 60 år

Bilomatic 60 år2018 ÄR DET 60 ÅR SEDAN min far Stig Clewebrink grundade Bilomatic som en specialverkstad för trafiksäkerhetskontroller. Något år senare började bilförsäljning med Lloyd och BMW under en kort tid. 1972 blev istället Fiat och Citroën våra märken. Citroën har vi fortfarande kvar tillsammans med Mitsubishi, som vi tog in 1997. Det är intressanta märken som vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder. De kompletterar varandra och ger dig stora valmöjligheter vad gäller storlekar och utföranden.

VI HAR RESPEKT för att bilköpet är en stor investering och är måna om att du ska kunna känna dig trygg med ditt val, såväl när du köper nytt som begagnat. Därför bjuder vi frikostigt på vår tid och lotsar dig till rätt val av bil utifrån dina behov.

EKONOMIN ÄR en viktig aspekt av bilköpet och vi hjälper dig gärna med
olika finansieringsupplägg, försäkrings- och servicelösningar. Oavsett om du söker en bil till företaget, en miljöbil till storfamiljen eller en säker småbil för stadskörning så kan du göra ett medvetet val på Bilomatic. Tveka inte att fråga vår erfarna och kunniga personal till råds om allt som har med bilägandet att göra.

BILOMATIC ÄR det mindre företaget med den vässade organisationen. Personalens långa erfarenhet och stora kunnande om bilar och bilägande är vår styrka, till fördel för dig som kund. På senare år har internet medfört att kunder hittar till oss från hela landet, men också från andra länder, som till exempel från Norge, Tyskland, Finland eller Island. Det rullar till och med bilar från Bilomatic i Gambia.

Läs hela vår jubileumstidning här
Vill du hellre ladda ned tidningen kan du göra det här

Välkommen till oss!
Mats Clewebrink, vd